Usando Gynex y Vitamarin en un caso de fibromialgia (catalán)

Usando Gynex y Vitamarin en un caso de fibromialgia (catalán)

Ja fa molts anys que tinc la sort de comptar amb l’assessorament i l’ajuda d’ENERGY, amb el Leo, la Rosa, la Meritxell i ara també amb la Sònia.

A casa fem servir, tant el meu fill com jo, els productes tant especials dels seus laboratoris. Em sembla que ja els hem provat gairebé tots, i sempre han fet l’efecte esperat o, fins i tot, més del que ens esperàvem.

La fatiga crònica i la fibromiàlgia que em van diagnosticar fa més o menys 6 anys ja la va pronosticar el Leo molt abans, i jo no me’l vaig creure, pensava que no podia ser que es detectés un conjunt de malalties latents amb un test tant senzill com és el (nom).

Estava segura que ho podria esquivar i no va ser així, el temps li ha donat la raó al Leo i al seus test. Des d’aleshores que faig cas de tot el que em diuen el Leo, la Meritxell i la Sònia. He pogut apaivagar molts símptomes i les aguditzacions són més lleus.

A més, també m’he enganxat a tot un seguit de teràpies naturals allunyades de la medicina “tradicional”, ja que estic convençuda que els medicaments són per amagar la malaltia, però no treballen les arrels del problema. Meditació, flors de Bach, acupuntura, reiki, i, sobretot, la reflexoteràpia, que equilibra i desfà les acumulacions de dolor del meu cos, entre altres beneficis.

La pre-menopausa i les seves conseqüències estant essent més lleugeres amb Vitamarin, Cytovital i Gynex, que són els productes que sempre m’han sortit als test, i sempre tinc a casa, són part de la meva dieta diària. En determinades èpoques el test també determina Renol, o Dragsimun, o qualsevol altre, depenen de l’estat del meu cos i les alteracions transitòries de determinats òrgans; desprès de comprovar directament la seva gran efectivitat, ja no poso mai en dubte que els productes que em recomanen són els que em “funcionaran” i la meva esperança de millora sempre es veu recompensada.

Quan hem passat algun refredat, tenim sempre a l’armari Vironal, i Grepofit per als casos més complicats per fer neteja de mucositat. Quan el cansament és més acusat, generalment en els canvis d’estació, tinc també King-kong al calaix, com a cura d’urgència. També tenim a l’armari altres productes, com pastadents o cremes per a la cara, xampú, etc… No hi ha cap recança a provar qualsevol cosa d’Energy, tot ens és efectiu.

El meu fill, l’Arnau, ha superat una anèmia de creixement gràcies a Fitomineral, Gynex i Vitamarin, i no ha calgut fer cap ingesta de medicaments. Les anàlisis de sang han confirmat allò que ja es veia a simple vista, va desaparèixer el cansament i el seu estat d’ànim era molt més alegre. Al començament semblava que no faria el tractament, que era “un rollo”, però ell mateix es pren ara els productes d’Energy sense necessitat que li recordi, ha notat que funcionen.

Estic molt agraïda a Energy, i a casa continuarem essent fidels als seus tractaments i als consells i ajuda de la seva gent. Moltes gràcies per tot.

Deja un comentario